Artikler

En menighed bygget ved kød
1 Kor 15.50
Men det siger jeg jer, brødre: Kød og blod kan ikke arve Guds rige, og det forgængelige arver ikke det uforgængelige.

Dette kan ikke siges mere alvorligt, kød og blod skal ikke arve Guds rige. Hvorfor i al verden bygge en menighed der er bygget på køds vilje, bare af kødelig begær efter at være noget, få sit eget rige på jord, blive set op til, "det er os der har det", "vi vil være de helt rigtige", hvis sådan noget har Guds dom over sig, ja, skal brænde op?

Det vil altsammen være forgæves, spild af liv, spild af arbejde, ikke virket ved Herren, ikke efter Herrens vilje.

Jeg er sikker på at Jesus græder, for de mennesker kunne virkelig have fået det som de ville (efter Guds vilje), det kunne være blevet til noget, de kunne have fået det hele, gået hele vejen, om bare de ville gå ind på Guds præmisser.

Mat 15.13
Men han svarede dem: »Enhver plante, som min himmelske fader ikke har plantet, skal rykkes op med rode.

Så alvorligt er det. Det kan godt være at en kirke bliver stående, men er den ikke på Guds præmisser, er den død fra dens rod, der er ingen forvandlende velsignelse.

Mal 1.1-5, Jacob elskede jeg, men Esau haddede jeg, og hvad Edom opbygger, river Gud ned, disse ord synes at tale til mig.

Om disse ord kan råbe en eller anden menighedsleder op, som er gældbunden i synd, træl af sin egen køds vilje, tja, man kan håbe. Men tænk sig, hvis det er dig, tænk sig, det hele vil være forgæves, spildt, det skal brændes op.

Gud rækker sine hænder ud dagen lang, ja så lang tid det er dag, for vi ved, at der skal komme en tid, hvor det ikke mere er dag, hvor nådens tidsalder er forbi, hvor Guds løbebane er slut for mennesker, hvor der skal komme mørke og død, komme dom, hvor der er andre omstændigheder der gælder.

Kom mens tid er, kom og bekend din synd, og få hvide klæder.

Brug af denne hjemmeside © Et kald til bøn 2018 - design: O Madsen Media