Artikler

At forlade en sekt
Joh 16.1.4
Sådan har jeg talt til jer, for at I ikke skal falde fra. De skal udelukke jer af synagogerne, ja, der kommer en tid, da enhver, som slår jer ihjel, skal mene, at han derved tjener Gud. Og det skal de gøre, fordi de hverken har kendt Faderen eller mig. Men sådan har jeg talt til jer, for at I, når den tid kommer, skal huske på, at jeg har sagt det til jer. Men jeg sagde det ikke til jer fra begyndelsen, fordi jeg var hos jer.

Disse vers handler om at blive udelukket af en kirke.

Nogle af os har måske erfaring med dette, nogle står måske i det, nogle får måske brug for det.

Nogle ledere mener faktisk som dette vers siger, at de tjener Gud ved de uhyrlige ting de gør imod andre. Bede imod en, ødelægge ens liv. Jeg kender til flere der har fået tæsk, til folk der har fået ødelagt deres tro.

Ud fra min egen erfaring må jeg sige dette, bare gå, forlad den synkende skude, overlad dem til Gud.

Det kan i sig selv være svært, især hvis ens følelse af retfærdighed i den grad er trådt under fode, men forsøg. Du ved ikke hvad de kan finde på.

Esa 59.16 (gammel oversæt)
Sandhedens plads står tom og skyr man det onde, flås man, Og Herren så til med harme, fordi der ikke var ret.

Jeg siger ikke at dette vil ske i alle tilfælde, men der er en grupering af ledere der mener at have et blåstempel fra Gud til alle mulige ugudeligheder, uhyrligheder.

Fly siger jeg, og overlad dem til Gud. De er allerede dømt. Du behøver ikke advare dem, de er allerede brændemærket i deres samvittighed, overlad dem til Gud, og tiden vil vise, at Gud tog sig af det på hans egen måde, uden du kom i klemme.

Dette med at advare dem kan være en fælle, som man føler man da bør gøre, for måske at få en undskyldning, eller indrømmelse, men det er ikke min oplevelse at disse folk ønsker dette, de tjener deres egen sag, Guds har de glemt for længst.

Brug af denne hjemmeside © Et kald til bøn 2018 - design: O Madsen Media